Καλώς Ήρθατε στο Camping Meltemi

Στα 3 περίπου χλμ. μετά το Γύθειο στον επαρχιακό δρόμο προς Αρεόπολη θα μας συναντήσετε… Μέσα στον πολυβραβευμένο ελαιώνα μας εκτάσεως 100 στρεμμάτων φιλοδοξούμε να βρείτε και εσείς τον δικό σας χώρο ανάπαυλας και ψυχαγωγίας.

Επιλέξτε τη διαμονή σας ανάμεσα στις πυκνές ελιές ή στα σκιερά πεύκα κατά μήκος της υπέροχης παραλίας του Μαυροβουνίου.

Η παραλία αμμώδης, ιδανική για τους βραδινούς περιπάτους σας, εκτείνεται περήφανη σε ένα μήκος 4,5 χλμ. Γαλήνια κατά περιόδους, τόπος ασυλίας για το προστατευόμενο είδος χελώνας caretta-caretta, δεν αργεί να ξεσηκωθεί και όταν ο Θεός Ποσειδώνας το επιθυμήσει να ικανοποιήσει τους λάτρεις των ιστιοσανίδων. Οι σερφίστες που σπεύδουν από όλο τον κόσμο, τοποθετούν τον εξοπλισμό τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και αναμένουν τα μελτέμια, (από όπου και το όνομα του κάμπινγκ), τους ιδανικούς κατά τα λεγόμενά τους, ανέμους.


Παροχές

location

Γνωρίστε μας καλύτερα

Επισκέψεις - Αξιοθέατα

location

Κοντινές αποδράσεις

Τιμές

location

Υπολογίστε το κόστος της διαμονή σας...

Δρομολόγια λεωφορείων

about us

 

Φωτογραφίες

location

Οι στιγμές μας!

Caretta Caretta

about us

Ο βιότοπος του Λακωνικού φυσικό εκκολαπτήριο της caretta-caretta...Πως να μας βρείτε;

Το Camping μας βρίσκεται στην Πελοπόννησο, στην περιοχή της Λακωνίας, στην είσοδο της Μάνης, λίγο έξω από το πανέμορφο Γύθειο, επάνω στην παραλία του Μαυροβουνίου !

Ιδανικό για ηρεμία και χαλάρωση, με μια καταπληκτική παραλία για μπάνιο, surf και χαρά στον ήλιο.

Μέσα σε ένα κτήμα γεμάτο από σκιερά ελαιόδεντρα και πεύκα, με όλες τις ανέσεις και πρωταρχικό του στόχο την τάξη και την καθαριότητα
top
live